VIEW OF THE EXISTING BUILDING

VIEW OF THE EXISTING BUILDING

Keith Grove is an existing ground floor Victorian apartment in Hammersmith, West London.

The client, a wheelchair user intends to extend and renovate the interior to accommodate the client's spatial needs. A new timber clad kitchen/dining space is proposed for the rear of the property. The project is currently passed pre-planning stage.

EXTERNAL VIEW OF PROPOSED KITCHEN/DINING AREA

EXTERNAL VIEW OF PROPOSED KITCHEN/DINING AREA

INTERNAL VIEW OF PROPOSED LIVING/KITCHEN/DINING

INTERNAL VIEW OF PROPOSED LIVING/KITCHEN/DINING

PROPOSED GROUND FLOOR PLAN

PROPOSED GROUND FLOOR PLAN

PROPOSED SECTION A-A

PROPOSED SECTION A-A

INTERNAL VIEW OF PROPOSED KITCHEN/DINING

INTERNAL VIEW OF PROPOSED KITCHEN/DINING

PROPOSED SOUTH ELEVATION

PROPOSED SOUTH ELEVATION

PROPOSED WEST ELEVATION

PROPOSED WEST ELEVATION

PROPOSED SECTION B-B

PROPOSED SECTION B-B