Mount Temple Placeholder.png

The Mount Temple Hall refurbishment is a community-led initiative to refurbish the existing village hall in Mount Temple village in rural Ireland.

Cunningham Heavin proposed new entrances to ensure the building is accessible for all and a series of movable walls allow the large L shaped hall to be divided and used for a number of functions at any one time. 

Cunningham Heavin supported the committee in securing Leader funding, obtaining a successful planning application and producing information for tender. 

PROPOSED VIEW

PROPOSED VIEW

PROPOSED GROUND FLOOR PLAN

PROPOSED GROUND FLOOR PLAN

PROPOSED SOUTH ELEVATION

PROPOSED SOUTH ELEVATION

PROPOSED EAST ELEVATION

PROPOSED EAST ELEVATION

PROPOSED WEST ELEVATION

PROPOSED WEST ELEVATION

PROPOSED SECTION A-A

PROPOSED SECTION A-A